Meer resultaten voor erkende opleidingen tot coach

erkende opleidingen tot coach

Zoek een coach Vind-een-Coach.be.
Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. Bereikbaar met openbaar vervoer. Dicht bij bushalte. Dicht bij trein station. Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Vlot bereikbaar met de auto. Verfijn je zoekopdracht Minder uitgebreid zoeken. Hoe vind ik een goede coach?
erkende opleidingen tot coach - Opdrachtgevers van toen tot nu.
Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!
erkende opleidingen tot coach - Overweeg eens een gecertificeerde Personal Trainer.
Ongeacht de doelstelling, de tak van sport, jouw niveau, en of het nu in de sportstudio of op locatie is: WHAT YOU WANT IS WHAT YOU GET! Een complete individuele aanpak met jouw eigen personal trainer, van trainingsschema tot voedingsschema op maat gemaakt zodat we samen jouw doelstellingen kunnen behalen!
erkende opleidingen tot coach - In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training.
Wij hebben door de jaren heen een breed veld aan expertise opgebouwd, gericht op het veranderen en ontwikkelen van commerciële teams. Met onze trainingen en business coaching zetten wij in op blijvende, concrete en meetbare resultaten. De pragmatische aanpak, de positieve confrontatie en het respect voor mensen en organisatiedoelstellingen zijn hierbij leidend. Wat na morgen gebeurt, daar draait het om. Door onze gedegen en innovatieve aanpak behoren wij voor het vijfde jaar op rij tot het selecte gezelschap van beste Europese opleidingsinstituten op salesgebied.
coach - Zoek uw opleiding.
Op zoek naar motiverende t eambuilding activiteiten op maat van uw organisatie? Ontdek hier onze inspirerende workshops waarbij de deelnemers op een interactieve manier ook nog iets bijleren. Een halve dag? Expert Academy werkt graag een teambuilding voorstel op maat uit.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Krijg ik een certificaat? Na afronding van de erkende Post-HBO Wandelcoach Opleiding ontvang je het certificaat als je alle trainingsdagen hebt bijgewoond en alle opdrachten naar behoren hebt uitgevoerd. Het Coach Bureau is aangesloten bij het NIP en Noloc en als onderwijsinstelling erkend door het Centraal register voor Kort Beroeps Onderwijs CRKBO, de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen NRTO, zij staan voor hooggekwalificeerde opleidingen en de Beroepsvereniging Groene Zorgprofessionals BVGZ.
online opleidingen
Ik zoek een opleiding waarmee ik erkend coach en mediator kan worden Springest.
Onderwerp: Ik zou graag 2 opleidingen willen volgen: officieel erkende goed aangeschreven opleiding tot coach officieel erkende goed aangeschreven opleiding tot mediator. Motivatie: Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt als marketeer en communicatieprofessional, sinds enkele jaren ben ik HBO docent communicatie.
cursussen en opleidingen
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
11 mei 2020. Het Coach Bureau. Opleiding tot Register Wandelcoach. 6 dec 2018. Opleiding tot Coach. 20 dec 2011. 21 mei 2018. 23 maart 2023. 15 feb 2017. 30 okt 2022. ICM Opleidingen Trainingen. 14 nov 2011. 14 dec 2016.
hbo ict opleidingen
Erkende opleiding pedagogisch coach/beleidsmedewerker NTI.
Hierdoor ben jij bij ons een stuk voordeliger uit dan bij reguliere hogescholen. Vergelijk de totale kosten van onze erkende opleidingen maar eens met die van andere opleiders. Dan zie je dat Hogeschool NTI ook financieel de beste keuze is. Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach 8585. Termijnen 6 Maanden. Lesgeld per termijn. Direct inschrijven Kostenoverzicht aanvragen. Inschrijfgeld en dossiervorming 50., 5% korting bij betaling ineens. is het aanbevolen studietempo. Inschrijven Studiegids aanvragen Kostenoverzicht aanvragen. Wees de eerste om een review achter te laten. Laat hier jouw beoordeling achter. Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen.:
sales coaching
Leergang Coaching GITP.
U wilt van coachen uw vak maken met een erkende opleiding. U wilt professioneel coach worden, of verder professionaliseren. U bent leidinggevende en wilt zich specialiseren in coaching. Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleiding tot coach, heeft u diepgaande kennis over coaching en beheerst u verschillendecoachingstechnieken.
hbo opleidingen economie
Leergang Professioneel Coach NCOI Opleidingen en Trainingen.
De opleiding wordt afgesloten met een portfolio en een mondeling examen. Bij een voldoende beoordeling van alle onderdelen ontvangt u het zeer gewaardeerde diploma Leergang Professioneel Coach. Hiermee kunt u een vereenvoudigde individuele EIA-certificeringsaanvraag op Practitionerniveau doen bij NOBCO. Duur van de opleiding: 1 jaar. Varianten: Avond, dag, zaterdag. Dag: 12 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur, 4 bijeenkomsten van 3 uur en 2 individuele sessies. Avond: 28 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur en 2 individuele sessies. Your browser doesn't' support JavaScript. Please enable JavaScript in your browser settings to continue. Studiemateriaal: 150, per module. Examenkosten: 195, per moduleopdracht. Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting. Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt deze opleiding ook in 4 of 12 termijnen betalen. Locatie en arrangementskosten. NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water.
opleidingen en cursussen
Gezondheidscoach SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Toegepaste bewegingsleer 24u. Energieopname, energiebehoefte, lichaamsbeweging in relatie tot welzijn, leefpatronen, beweegredenen, implementatie van lichaamsbeweging in het dagelijks leven. De sociale kaart, belangrijke hulpverleningskanalen in de reguliere hulpverlening, belangrijke alternatieve therapieën, de eigen sociale kaart, coaching van een cliënt. Coachen van groepen 16u. Theoretische basis en casuïstiek: leiding en sturing geven aan groepen, groepsdynamica., TWEEDE JAAR GEZONDHEIDSCOACH: communicatie en coachingsvaardigheden. Opleidingsjaar met 45 sessies. Integratieve gezondheid II 40u. Focus op Hoe. Formatie, en Waarom. Gezond-zijn, wel-zijn, hoe? Hoe doe je dat? Hoe doen mensen die gezond en tevreden oud worden? Je past je kennis en inzicht van deel I toe en aan op jezelf en op casussen en topics. De impakt van en op setting. Hoe kom je van stress af? En hoe kan je daar andere mensen bij begeleiden? Hoe in balans leven en werken, in een wereld in transitie, en hoe doe je dat ook zelf, als coach?
Verkooptraining
Burn-out coach Syntra AB.
Ontdek alle opleidingen in de sector Zorgverlening. Terug naar Opleidingen. Duur en data. Eerstvolgende startdatum: 09/05/2019. Attest van lesvolging. Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Drankpauze en broodjeslunch. Over de cursus. Omdat het aantal burn-out-gevallen nog jaarlijks stijgt, is er onvoldoende professionele begeleiding om deze mensen zowel preventief als curatief op te vangen. Als jij je geroepen voelt om mensen te begeleiden en te ondersteunen in de ontwikkeling en het versterken van hun weerbaarheid, dan is deze opleiding voor jou de juiste keuze. In deze opleiding behandelen we een zeer compleet pakket van coachingstechnieken, tools en theorieën om van jou een deskundige burn-out coach te maken met een toepasbare specifieke kennis.
management support opleidingen
Zoek een opleiding PsychoSociaal digitaal.
Alites Opleidingen staat voor het opleiden en professionaliseren van huidige en toekomstige loopbaan, organisatie en nieuw! Ons gevarieerde aanbod van Leergangen, trainingen, workshops en seniorclasses wordt gefaciliteerd door een unieke digitale leeromgeving. Naar de website. Europees Instituut de Baak. Sinds 1993 verzorgt het Europees Instituut de Baak erkende post HBO-opleidingen tot coach en counselor. Voor ervaren coaches bieden we kopstudies zoals oa de Specialisatie Counseling, De Nieuwe Loopbaanprofessional, Specialisatie E-coaching, Leergang Positief Existentiële Coaching en Winning Teams.
herfinanciering hypothecaire lening simulatie

Contacteer ons

++ opleiding mental coach ++
++ nlp coach ++
++ opleiding coach antwerpen ++
++ erkende opleidingen tot coach ++
++ Counselor ++
++ life coach leuven ++
++ zelfstandig life coach worden ++
++ erkende opleiding coach ++
++ mental coach opleiding ++
++ fitness coach opleiding ++